Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Vítejte v Knihkupectví pro advokáty

V červnu 2007 spojily svoje možnosti Česká advokátní komora, – která se už dlouhou dobu snaží nabízet advokátům výhodný servis a podmínky pro výkon profese, její tradiční partner EPRAVO.cz  – jenž poskytl technickou podporu a kapacitu svého právnického serveru, a Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, – které nabízí advokátům a advokátním koncipientům za tisíce titulů odborné právnické a další literatury za slevy, jichž na žádném jiném e-shopu nelze dosáhnout.
 
Společně jsme postavili projekt internetového knihkupectví, které svým zákazníkům – výhradně a pouze advokátům a advokátním koncipientům – poskytne nadstandardní servis v oblasti zásobování právnickou a související literaturou, včetně literatury zahraniční, a to na trhu za zcela ojedinělých výhodných obchodních podmínek, včetně možnosti volby způsobu doručení.
 
Každý advokát a advokátní koncipient, ať si objedná deset či jen jednu knihu, získává okamžitě 17% slevu ze standardní internetové prodejní ceny knihy, za kterou může knihu získat na ostatních e-shopech.
 
Tuto slevu mohou advokáti i koncipienti uplatnit i přímo v našich kamenných knihkupectvích při osobní návštěvě. Zkrátka, advokátní sleva platí vždy a všude.
 
Další samozřejmou součástí Advokátního knihkupectví je možnost bezplatné registrace na zasílání e-mailových novinek napříč trhem odborné literatury, včetně možnosti tzv. rešerší dle jednotlivých oborů.
 
Advokáti a koncipienti mohou využívat i výhod speciálního vyhledávače („nemohu najít knihu“), který v závislosti na zadaných kritériích prozkoumá možnosti trhu a nabídne zákazníkovi dostupné tituly.
 
Jak konkrétně má advokát při prvním nákupu postupovat?
 
Je zvolena nejjednodušší možná varianta. Při první návštěvě Advokátního knihkupectví je třeba se zaregistrovat. Odkaz na jednoduchý registrační formulář je umístěn na stránce Advokátního knihkupectví v pravém rohu horní vodorovné lišty. Nejdůležitějším údajem pro úspěšnou registraci je kromě uvedení základních osobních údajů registrační číslo advokáta z advokátního průkazu, u advokátního koncipienta pak registrační číslo advokátního koncipienta z průkazu advokátního koncipienta. (Tento požadavek se zobrazí po vyplnění pole „skupina“.) Po odeslání vyplněného formuláře obdrží zákazník zpět na e-mail přihlašovací jméno a heslo.
 
Při každé další návštěvě a realizaci nákupu je nutné přihlásit se pod tímto jménem a heslem tak, aby na nákup knih mohly být uplatněny zvýhodněné obchodní podmínky pro advokáty a koncipienty. Kategorie knih, z nichž je možné v klidu a pohodlí kanceláře vybírat, naleznou zájemci v levém menu webové stránky, dohledat požadované publikace lze i prostřednictvím funkce vyhledávače.
 
Vstup do advokátního knihkupectví

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi