Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Advokátní kancelář Havel, Holásek Partners posílila svůj tým

11.11.2013, personalista.com

Jan Lašmanský pracuje v advokacii celkem deset let, z toho sedm let vedl sekci Public Procurement v přední české advokátní kanceláři HOLEC, ZUSKA  Partneři. Má rozsáhlé zkušenosti s projekty spolupráce veřejného a soukromého sektoru, právním poradenstvím pro veřejnou sféru, zadáváním veřejných zakázek a koncesí či obchodně-právními konzultacemi v oblasti obchodního a závazkového práva či fúzí a akvizic. V minulosti se také zabýval problematikou vodohospodářských projektů a oblastí sociálních služeb.

V advokátní kanceláři Havel, Holásek  Partners se bude věnovat především poradenství pro veřejný sektor, regulacím a oblasti fúzí a akvizic. Lašmanský vystudoval Právnickou fakultu na Masarykově univerzitě v Brně a absolvoval studijní program LL.M. in Corporate Law validovaný Nottingham Trent University. Mluví anglicky a francouzsky, je členem České advokátní komory. Ve volném čase se věnuje především sportu, kultuře a rád cestuje.

Roman Barinka pracoval téměř šest let v advokátní kanceláři Vejmelka  Wünsch, kde se zabýval především právem hospodářské soutěže. V rámci své specializace poskytoval právní poradenství významným tuzemským a zahraničním společnostem v souvislosti s posuzováním horizontálních i vertikálních dohod mezi soutěžiteli, poradenství v oblasti spojování soutěžitelů, jakož i poradenství týkající se otázek zneužití dominance a významné tržní síly. Radil také v oblasti veřejných zakázek.

V advokátní kanceláři Havel, Holásek  Partners bude poskytovat právní poradenství v oblasti kartelů, zneužití dominance a soutěžněprávního posuzování fúzí a akvizic, jakož i v oblasti veřejné podpory a regulace. Roman Barinka vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a absolvoval postgraduální studium na Středoevropské univerzitě v Budapešti. Mluví anglicky a je členem České advokátní komory.

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi