Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Nejúspěšnější Právnickou firmou roku je Weil, Gotshal & Manges

11.11.2013, Zpravodajství ČTK

Praha 11. listopadu (ČTK) - Společnost Weil, Gotshal & Manges byla nejúspěšnější v letošním ročníku žebříčku Právnická firma roku. Triumfovala v hlavní kategorii pro nejlepší mezinárodní kancelář a vedle toho získala ještě dvě ocenění v dílčích odborných kategoriích. Druhou hlavní kategorii, cenu pro firmu roku mezi domácími kancelářemi, ovládla společnost PRK Partners. ČTK o tom informovalo EPRAVO.CZ, které pošesté tuto soutěž vyhlašuje.

Tentokrát vedle hlavních kategorií udělovalo ceny v patnácti oborových a čtyřech zvláštních kategoriích. Společnost Weil, Gotshal & Manges byla nejvýše hodnocena také v kategoriích "fúze a akvizice" a "řešení sporů a arbitráže".

Nejlepší tuzemská firma PRK Partners uspěla rovněž v oboru bankovnictví a finance. Vedle ní získaly po dvou oceněních v dílčích kategoriích další tři právnické firmy - Havel, Holásek & Partners, Rowan Legal a Allen & Overy.

Ocenění převzali ceny na galavečeru v pražském hotelu Intercontinental, nad nímž převzala záštitu ministryně spravedlnosti v demisi Marie Benešová. Řada z nich navázala na úspěchy z předchozích ročníků. "Většina kanceláří dokázala obhájit svá loňská nebo předloňská vítězství, což svědčí o jejich vysoké úrovni a stabilně vynikajících výsledcích práce," řekl předseda představenstva pořadatelské společnosti EPRAVO.CZ Miroslav Chochola.

Na vytváření žebříčků se podílelo 250 hodnotitelů z řad firem a institucí i samotná společnost EPRAVO.CZ. Ta byla založena v roce 2000 a je zejména provozovatelem serveru http://www.epravo.cz. Vedle žebříčku Právnická firma roku je rovněž společně s Českou advokátní komorou pořadatelem soutěže Právník roku.

Výsledky soutěže Právnická firma roku 2013: Soutěžní kategorie    Vítězná právnická firma     Právnická firma roku pro domácí kancelář    PRK Partners; Právnická firma roku pro mezinárodní kancelář    Weil, Gotshal & Manges; Právo obchodních společností    Allen & Overy; Právo hospodářské soutěže    Havel, Holásek & Partners; Developerské a nemovitostní projekty    Dentons; Fúze a akvizice    Weil, Gotshal & Manges; Bankovnictví a finance    PRK Partners;Telekomunikace a média    Havel, Holásek & Partners;Pracovní právo    Glatzová & Co.    ;Veřejné zakázky    Rowan Legal; Duševní vlastnictví    Kříž & Partneři; Právo informačních technologií    Rowan Legal; Restrukturalizace a insolvence    Clifford Chance; Řešení sporů a arbitráže    Weil, Gotshal & Manges; Sportovní právo    KŠD Legal; Trestní právo    Brož & Sokol & Novák; Daňové právo    Rödl & Partner

Zvláštní kategorie: Právnická firma roku za nejlepší klientské služby    Allen & Overy; Právnická firma roku pro regionální kancelář    PPS advokáti; Právnická firma roku pro mezinárodní expanzi    Peterka & Partners; Právnická firma roku Pro Bono a CSR    Císař Češka Smutný

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi