Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Právnická firma roku 2013 zná vítěze

20.11.2013, E15, str. 4

Společnost Epravo.cz vyhlásila šestý ročník firemního žebříčku Právnická firma roku. Stejně jako v minulých letech se tak veřejnost dozvěděla, kdo u nás na poli práva patří k těm nejvíce doporučovaným. Absolutními vítězi letošního ročníku se staly advokátní kanceláře PRK Partners a Weil, Gotshal & Manges, jež získaly mimo jiné prvenství v hlavních kategoriích. PRK Partners zvítězila v kategorii domácích kanceláří. Weil, Gotshal & Manges v kategorii mezinárodních kanceláří.
Vyhlášení výsledků soutěže proběhlo 11. listopadu 2013 v prostorách pražského hotelu InterContinental za účasti zástupců předních advokátních kanceláří a osobností domácí justice. Záštitu nad letošním ročníkem převzala ministryně spravedlnosti v demisi Marie Benešová a záštitu nad galavečerem tradičně Česká advokátní komora. Soutěže se letos zúčastnilo nejvíce advokátních kanceláří za celou historii ocenění. Celkem patnáct předních AK si odneslo 21 ocenění, z nichž bylo 15 odborných. „Většina kanceláří dokázala obhájit svá loňská nebo předloňská vítězství, což svědčí o jejich vysoké úrovni a stabilně vynikajících výsledcích práce. Zároveň nás těší rostoucí zájem o účast v tomto žebříčku a využívání našich žebříčků v praxi,“ uvedl předseda představenstva pořadatelské společnosti Epravo.cz Miroslav Chochola.

Foto popis| Ceny pro nejlepší. Zástupci vítězných společností šestého ročníku soutěže Právnická firma roku převzali ocenění během slavnostního vyhlášení výsledků v pražském hotelu InterContinental
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi