Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Advokátní kancelář BBH je právnickou firmou roku

11.11.2014, E15, str. 9, Václav Drchal

Praha Klání nejlepších advokátních kanceláří roku má letos jasného vítěze. Je jím advokátní kancelář BBH, která se stala Domácí právnickou firmou roku a uspěla i v dalších třech „menších“ kategoriích. Ještě minulý rok přitom BBH žebříček Právnická firma roku ignorovala. Letos se rozhodla svůj přístup změnit a razantně vystoupila ze stínu.
Druhou hlavní kategorii, Mezinárodní právnickou firmu, vyhrála česká pobočka globální právní společnosti Allen & Overy.
Právnické firmy roku 2014 se zúčastnilo celkem 59 předních advokátních kanceláří, ve kterých dohromady pracuje 1690 právníků. Za to stojí i tržby, jejichž součet dosáhl loni v případě Top 30 advokátních kanceláří výše 3,7 miliardy korun. Žebříček Právnická firma roku letos již sedmým rokem sestavuje společnost EPRAVO. cz. Tradičně zjišťuje, které advokátní kanceláře si počínaly v uplynulých dvanácti měsících obzvláště dobře. Výsledky letos ve spolupráci s EPRAVO. cz poprvé přináší týdeník Euro v mimořádné příloze Top advokátní kanceláře 2014.
V příloze si kromě kompletních výsledků můžete přečíst i o největších personálních přesunech na trhu s právními službami či získat informace o tom, kde kanceláře sídlí. Nechybí ani rozhovory s partnery vítězných kanceláří a se zakladatelem žebříčku Právnická firma roku Miroslavem Chocholou.
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi