Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Advokacie žije

1.8.2016, Lidové noviny, str. 6, Kristián Léko

Advokátní kolos Havel, Holásek & Partners rozšiřuje své služby o trestní právo. Má jít jak o komplexní poradenství pro fyzické osoby, tak compliance programy ve vztahu k trestní odpovědnosti právnických osob. Tyto služby budou zajištěny pomocí exkluzivní spolupráce s novou advokátní kanceláří Seifert a partneři, kterou založil Filip Seifert poté, co po deseti letech odešel od Toman, Devátý & Partneři. Seifert je ve vedení Unie obhájců a zastupoval třeba Romana Bočka, bývalého náměstka ministra zemědělství a aktéra kauzy Nagyová.


Na zajímavé transakci pracovali advokáti Michael Mullen, Kateřina Surková a Dominik Vajda z mezinárodní kanceláře PwC Legal. Šlo o právní zastupování firmy Hartenberg Holding při akvizici kancelářského komplexu The Orchard v Ostravě, vlastněného společností Portal Investments. „Šlo o akvizici podílů (share deal) společnosti vlastnící jedny z nejmodernějších kancelářských prostorvOstravě. Provedení právní prověrky společnosti, příprava dokumentace a vyjednávání transakčních podmínek zabralo zhruba tři měsíce,“ doplňuje Mullen.


Dle statistik firmy Mergermarket na českém trhu proběhlo za první pololetí letošního roku 44 transakcí.


Nejvíce jich uskutečnily advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners, Kocián Šolc Balaštík a White & Case. Z hlediska hodnoty transakcí se na špičce umístily právní firmy Squire Patton Boggs aWolf Theiss.

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi