Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

České právní Oscary pro PRK Partners a Dentons

14.11.2016, Lidové noviny, str. 14

Minulý týden byly v pražském paláci Žofín vyhlášeny výsledky letošního ročníku firemního žebříčku Právnická firma roku. Záštitu nad ním převzali ministr spravedlnosti Robert Pelikán a Česká advokátní komora. Vítěze určila nezávislá skupina hodnotitelů z řad firem a institucí a rovněž pořádající společnost Epravo.cz, která dlouhodobě monitoruje český právní trh.

 Hlavní cenu pro české advokátní kanceláře si odnesla PRK Partners. Tato firma zvítězila i v kategoriích korporátního práva a bankovnictví a v dalších pěti oborech se řadí mezi velmi doporučované kanceláře.

Mezi mezinárodními kancelářemi působícími na českém trhu si letos hlavní cenu odnesla pražská pobočka globální firmy Dentons. Zvítězila i v kategorii developerských a nemovitostních projektů a v dalších osmi kategoriích se zařadila mezi velmi doporučované kanceláře.Hned ve třech kategoriích zvítězila pražská pobočka mezinárodní firmy Weil, Gotshal & Manges. Dvě odborné kategorie vyhrály advokátní kancelářeHavel, Holásek& Partners a Rowan Legal.

Svá prvenství z minulého roku obhájilo několik firem a potvrdily svou dominanci ve svých profilových oborech. Takto uspěly advokátní kanceláře Žižlavský, Kříž a partneři, KŠD Legal, Brož&Sokol & Novák, Rödl & Partner a Randl Partners.

***

Právnické firmy roku 2016 v odborných kategoriích

* Právo obchodních společností: PRK Partners * Právo hospodářské soutěže: Havel, Holásek & Partners * Developerské a nemovitostní projekty: Dentons * Fúze a akvizice: Weil, Gotshal&Manges * Restrukturalizace a insolvence: Advokátní kancelář Žižlavský * Řešení sporů a arbitráže: Weil, Gotshal&Manges * Bankovnictví a finance: PRK Partners * Kapitálové trhy: Weil, Gotshal&Manges * Telekomunikace a média: Rowan Legal * Právo duševního vlastnictví: Kříž a partneři * Právo informačních technologií: Rowan Legal * Veřejné zakázky: Havel, Holásek & Partners * Pracovní právo: Randl Partners * Sportovní právo: KŠD Legal * Trestní právo: Brož & Sokol & Novák * Daňové právo: Rödl & Partner

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi