Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Jirousek, Skalník, Bernatík & partneři

21.11.2016, Euro, str. 67

Nejen radíme, ale i řešíme
JSB & partneři

Ostravská advokátní kancelář Jirousek, Skalník, Bernatík & partneři (JSB & partneři) byla založena v roce 1990 advokáty, kteří celý svůj profesní život věnovali advokacii. V současné době tvoří tým advokátní kanceláře Jirousek, Skalník, Bernatík & partneři 12 advokátů, dva advokátní koncipienti a administrativní aparát. Personální složení kanceláře je stabilní, změnám podléhá jen výjimečně.

Advokátní kancelář Jirousek, Skalník, Bernatík & partneři vázala od samého počátku poskytování právní pomoci na odbornost, solidnost a vztah oboustranné důvěry mezi klientem a advokátem. I když poskytovala a poskytuje služby v rozsahu všech standardních agend, zaměřila se zejména na vybudování široké obchodní klientely.

Schopnost konkurovat na tomto poli i největším advokátním kancelářím, a to nejen v České republice, potvrzuje skutečnost, že širokou klientelu dnes mimo jiné tvoří jak střední, tak i velké korporace. To ale neznamená, že bychom se vyhýbali zastupování menších či malých podnikatelů, resp. převzetí kauz ad hoc. Naopak, personální obsazení kanceláře zajišťuje operativní poskytnutí právních služeb většině zájemců.

Důraz klademe především na individuální posouzení věci, pragmatické řešení a optimální realizaci dané transakce bez ohledu na její obsah a rozsah, vždy však v intencích příslušné právní relevance.

Za významné považujeme zajištění multidisciplinarity poskytovaných služeb. Komunikujeme a spolupracujeme nejen s řadou dalších advokátních kanceláří, ale v případě potřeby operativně zajišťujeme součinnost, spolupráci či přímou účast osvědčených a renomovaných představitelů jak příbuzných právních odborností, tak erudovaných expertů jiných odborností. V rámci právního poradenství a konzultací, v rámci zastupování klientů v soudních sporech či správních řízeních, při jednáních a při uzavírání smluv, respektive sjednávání transakcí s třetími osobami, poskytujeme právní služby prakticky ve všech oborech práva, tzn. v oblasti občanskoprávních a obchodněprávních vztahů, v oboru práva rodinného, pracovního, směnečného, autorského, duševního vlastnictví, finančního (včetně vyřizování bankovních platebních služeb), trestního, stejně jako v nejrůznějších oblastech práva správního.

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi